Frp-quiz

Hvilken offentlig ytring fra en profilert politiker mot sine politiske motstandere provoserte Frps stortingsrepresentant Ulf Leirstein så mye at han kom med følgende utfall i media?

– Det jeg først og fremst reagerte på var statusen som [navn] skrev, der han bruker tøffe ord og kommer med grove påstander som stempler [parti] noe voldsomt.

Var det:

A) Frp-stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjeddes kronikk «Drøm fra Disneyland»

Og vi ønsker derfor å stille etterkrigstidens samfunnsarkitekt, Arbeiderpartiet (Ap), noen spørsmål;

Hva var galt med norsk kultur, siden dere er fast bestemt på å erstatte den med noe dere kaller flerkultur?

Hva er målet med å dolke vår egen kultur i ryggen?

B) Tidligere Frp-leder Carl I. Hagens Facebook-melding om Anja-drapet:

Hører på NRK TV at den siktede i Anja-saken er tidligere straffedømt, senest i januar i år. Hvorfor i all verden satt han ikke inne. Hadde vi hatt en skikkelig regjering med nok fengselsplasser og skikkelige dommer ville han sittet inne og Anja ville vært i live. Det rødgrønne flertallet har Anjas død på sin samvittighet. Jeg gremmes!,

C) Avtroppende Ap-stortingsrepresentant Thor Erik Forsbergs Facebook-melding om den internasjonale pressekonferansen der Frp ville distansere seg fra beskyldningene om å være et ytre-høyre parti:

Etter å ha sett pressekonferansen må jeg beklage for at jeg har oppfattet FrP som høyrepopulistisk parti. Jeg forstod aldri at 40 år med å spre møkk om innvandrere, samer, alenemødre, homofile, sosialhjelpsmottakere m.fl faktisk var godt og konstruktivt ment.

Når du har tenkt deg godt om, kan du finne svaret her.

En kommentar om “Frp-quiz

Kommentér gjerne, selv om du ikke har noe spesielt dypsindig å komme med. E-post adresse er ikke påkrevet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..