GameOfThronesAnmeldelseMal.txt

Alle medier som ikke har rukket å skrive sin anmeldelse av den nyeste sesongen av Game of Thrones, må gjerne benytte seg denne malen. Eller dere kan spare den til dere skal anmelde neste års sesong.

—————–

Etter lang ventetid kan nå alle fans glede seg til en ny sesong av kultserien Game Of Thrones. Og det ligger an til å kunne bli den beste og mest dramatiske sesongen i serien hittil.

Etter at [noe dramatisk skjedde] i slutten av [forrige] sesong, er maktforholdene i Westeros blitt dramatisk forskjøvet. [Familie/fraksjon X] har nå fått overtaket over [Familie/fraksjon Y], mens [Familie/fraksjon Z] er en joker som kan ha avgjørende innflytelse på maktbalansen.

[Kjent person A] står i sentrum for de dramatiske intrigene, etter at [hovedrival B] ble drept i [forrige] sesong. Mens [kjent person C] er på flukt og planlegger hevn for [drapet på B, eventuelt på noen andre].

Og i [der personen befinner seg] er [kjent person D] nå klar til å tre inn på arenaen for fullt, samtidig som [han/hun] også må forholde seg til nye konflikter på hjemmebane blant sine egne støttespillere.

Men også nye karakterer gjør sin inntreden i det rikholdige persongalleriet, og særlig [ny person E] får en nøkkelrolle og kan bli en favoritt blant fansen.

Mye av handlingen i denne sesongen kommer til å dreie seg rundt [F, G og H], og særlig [F] stilles overfor nye dramatiske utfordringer når [han/hun] må [håndtere en annen situasjon enn i forrige sesong]. [Skuespiller P] imponerer i rollen som [G] som [utsettes for noe dramatisk].

Etter [det dramatiske som skjedde i slutten av forrige sesong], starter [nyeste] sesong med en sakte oppbygging der alle brikkene plasseres ut på sine ulike posisjoner på spillebrettet. Men utover i sesongen braker det løs med konflikt, krig, vold og brå død, etter at [Famile/fraksjon C] [gjør noe dramatisk].

I denne sesongen tilspisser spillet om makten i Westeros seg mer enn noensinne, og dramatikken er spent til bristepunktet med kryssende konflikter og skillelinjer.

Etter at [alle de foregående sesongene] har fulgt bøkene tett, har serieskaperne varslet at de i denne sesongen vil avvike mer fra bøkene. Nye dramatiske utviklinger vil bli lagt inn i historien, og ingen – selv ikke de som har lest bøkene — kan være trygg på hvem som vil leve og hvem som vil dø en blodig og dramatisk død.

Så her er det bare å benke seg foran TV-skjermen for å få med seg all dramatikken.

En kommentar om “GameOfThronesAnmeldelseMal.txt

Kommentér gjerne, selv om du ikke har noe spesielt dypsindig å komme med. E-post adresse er ikke påkrevet.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..