Dagens sitat: Stealers Wheel (igjen)

Oslo-ordfører Fabian Stang (Høyre) mener som kjent at Arbeiderpartiet og Jens Stoltenberg har fått for lite kritikk for sin manglende gjennomføringsevne:

Stang mener regjeringen tror den kan løse saker med vedtak og utredninger, uten å sørge for at ting blir gjennomført. Her mener han statsministeren har mye å lære av næringslivet.

– Noen ganger virker det som om Stoltenberg har glemt at han leder en stor bedrift og ikke et løpende seminar, sier Stang.

Det fremgår ikke av Dagsavisens artikkel hvorvidt et av Stangs eksempler på at Stoltenberg ikke er en «effektiv leder», er det faktum at regjeringen unnlot å overkjøre Høyre-byrådets motstand mot å stenge Grubbegata for trafikk.

Samtidig, et annet sted, synes stortingsrepresentant Jette F. Christensen (Ap) at spørsmålet ikke hører hjemme i valgkampen overhodet:

– Høyre har hatt mulighet til å stille mistillitsforslag etter rapporten. De kunne også stemt imot innstillingen da den var oppe, eller fremmet andre forslag. Det gjorde de ikke, og nå er det toget gått, sier Christensen.

Jeg nøyer meg å konstatere at vi får enten en særdeles livlig stortingssesjon eller en særdeles tafatt offentlig debatt, dersom opposisjonen ikke får lov til å kritisere regjeringen for andre forhold enn de som var så alvorlige at man valgte å stille mistillitsforslag på dem.

Og i bakgrunnen går fortsatt Stealers Wheel:

Clowns to the left of me,
Jokers to the right,
Here I am, stuck in the middle with you.

 

 

Les også: Dagens sitat: Stealers Wheel

Kommentér gjerne, selv om du ikke har noe spesielt dypsindig å komme med. E-post adresse er ikke påkrevet.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..